Stage Lopen in de Praktijk

Introductie: Acupunctuur in de Praktijk door Marcoleon

Ben je geinteresseerd en wil je onderzoeken of acupunctuur en kruiden iets voor jouw is? Dan is hier de kans om een ochtend mee te lopen en ”hands on” dit vak mee te maken in de specfieke stijl van Marcoleon? Of ben je studerende en wil je gewoon een kijkje nemen in de keuken van een ervaren behandelaar? Maar ook als je graag een casus wilt zijn kun je deelnemen aan deze ochtend.
Je krijgt direct de praktijk voor je neus te zien, hoe hij werkt en welke stappen hij neemt naar het ”helings’ proces. Je volgt dus de intake, diagnose en behandeling direct! Ook mag jijzelf als casus dienen waardoor je aan den lijve ervaart wat deze behandeling met jouw doet. Ook nemen we een kijkje bij de kruiden.

Minimaal 6 deelnemers. Maxiamaal 14 deelenemers
Bijdrage 50 euro
Zelf een lunch pakket meenemen

Opleiding Sjamanistische Acupunctuur

Wil jij meer leren dan wat de standaard Acupunctuur Opleiding jou te bieden heeft?

In deze opleiding van 1 jaar leer je naast kennis veel praktijk ervaring op het gebied van acupunctuur, massage, kruiden, stemwerk en muziek. Je krijgt inzicht in hoe en waar Sjamanisme en acupunctuur samen komen, hoe je kruiden moet samenstellen en inzetten en we kijken naar mensenkennis. Maar vooral hoe je een perfecte sessie neer kan zetten.

Deelname uitsluitend door het bedrag van 50 euro over te maken op: NL 22ABNA0806709103
op naam van: M.L.BAAS
binnen 2 weken is geen restitutie meer mogelijk.

info: 0641279038

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?