Ondersteuning bij Eczeem

‘Al snel bleek het probleem dieper te liggen’

ECZEEM ROND DE OGEN

Mijn eerste ervaring met Marcoleon was spannend voor mij omdat ik nog nooit acupunctuur had gehad/meegemaakt. Door mijn onverklaarbare klacht eczeem-achtige uitslag rond en op mijn ogen, was ik redelijk wanhopig. De klacht ging op en neer maar omdat de ogen de hele dag gezien worden, voelde ik me letterlijk en figuurlijk beroerd. Mijn huisarts hield het op allergie en gaf mij anti-histamine tabletten, die niet hielpen.  Zelf zocht ik het in het feit dat het aan make-up ,crème of wasmiddel kon liggen. Maar tijd voor mezelf maken vind ik moeilijk en vaak overbodig!

Toch toen ik via mijn man vernam dat Marcoleon acupuncturist is, heb ik contact gezocht en de stoute schoenen aan getrokken. (Hij was bij toeval in onze winkel alsof het zo heeft moeten zijn) Eenmaal binnen is het gevoel goed en warm- letterlijk en figuurlijk. Marcoleon is rustig en hartelijk en stelt je op je gemak door middel van een gesprek dat overal over kan gaan,zo kom je tot een behandeling waar nodig. In het begin was het vooral op mijn ogen gericht, al snel bleek het probleem dieper te liggen.

Op de tafel voelde ik mij al snel op mijn gemak. Het zetten van de naalden was in het begin soms en nog wel pijnlijk maar al snel voel je de werking. Ik voel dan ook dat ik me heb kunnen overgeven aan een soort rust die ik niet eerder gekend heb. Dat je bij een vreemde zo kan slapen!

Na een aantal behandelingen met ondersteuning van Chinese voedingssupplementen voelde ik me al stukken beter.  De allergie is verdwenen, met de moeheid wat een grote oorzaak ervan is gaat het beter. Ik voel dat ik positiever ben en meer aankan. Ik slaap beter en voel me energieker. Ik ben een tijd om de twee weken geweest en ga nu afbouwen. Ben heel benieuwd hoe het dan zal gaan als ik het alleen moet doen. Voorlopig is het iedere keer weer een heerlijk gevoel om de bank af te stappen!

Nicole

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?