Doeltreffend en respectvol

Ik ontmoette Marcoléon per toeval nadat ik net meerdere dagen in het ziekenhuis had gelegen wegens heftige buikpijnen. Voorafgaand aan de acute ziekenhuisopname liep ik al twee jaar rond met pijn in mijn benen. De locatie en de soort pijn konden per dag verschillen. Zo had ik soms pijnsteken in lies of heup, soms een gevoel van verzuring, soms vermoeide benen, soms ochtendstijfheid. Daarnaast was er een verstoord menstruatiebeeld, had ik af en toe migraine en nam mijn energie steeds verder af. Voor al deze klachten was ik in het reguliere circuit al door vele artsen onderzocht, zoals een orthopeed, gynaecoloog, reumatoloog, chirurg, neuroloog, en maag-lever-darm arts. Zij konden mij enkel vertellen wat ik NIET had. Waarop zij vervolgens concludeerden dat er dus niks aan de hand was.

Helaas was dat niet zo, want na mijn ziekenhuisopname werd ik alleen nog maar zieker. In mijn wanhoop heb ik mij overgegeven aan Marcoléon. Het bleek de juiste keuze! Al vanaf de eerste behandeling trad er verbetering op. De pijnen werden na elke keer minder, en langzaam voelde ik de energie weer terugstromen in mijn lijf. Soms voelde ik dit al gebeuren tijdens de behandeling.  Acupunctuur in combinatie met zijn Chinese kruiden bleken voor mij een gouden combinatie.

In vergelijking met alle andere artsen die ik de afgelopen jaren gezien heb, heeft Marcoléon voor mij duidelijk een meerwaarde vanwege zijn toewijding en grote vakkundigheid. Je voelt je welkom in zijn praktijk. Met zijn persoonlijke benadering weet hij doeltreffend maar altijd even respectvol tot de kern van de problematiek door te dringen en daar zijn behandelingsmethode op aan te passen. Inmiddels ben ik praktisch pijnvrij en bruis ik weer van de energie. Hij heeft mij mezelf weer teruggegeven waarvoor mijn grote dank! Onze wegen kruisten bij toeval, maar ach… wat is toeval?

Kim

ONDRAGELIJKE RUG EN BEKKENPIJN

Een jaar na de geboorte van mijn zoon was mijn rugpijn onhoudbaar. De jarenlange lichte onderrugpijn die ik voor de zwangerschap had was door mijn zwangerschap verergerd. Na verschillende onderzoeken bleek ik spondylose met een afwijking op L5, mijn kapsel was gebroken.

Na het volledige reguliere circuit afgelopen te hebben kwam ik ten einde raad en met enorme rug- en bekkenpijn bij Marcoleon. Ik had alle specialisten als fysiotherapeuten, bekkenbodemspecialisten en orthopeden gezien. Mijn huisarts zag alleen nog de pijnpoli of een operatie als oplossing. Dit was het laatste wat ik wilde en de reden om mij op alternatieve geneeswijzen te gaan oriënteren.

Ik geloof het zelf niet, maar ik ben pijnvrij! Marcoleon ging meteen aan de slag met wekelijks acupunctuur en Chinese kruiden. Daarnaast gaf hij oefeningen voor thuis mee. Naarmate de weken verstreken werd mijn pijn steeds minder. Ik ben een zeer nuchtere persoonlijkheid, maar deze Oosterse geneeswijzen kan ik niet ontkennen. Die Chinezen zijn met hun 4000 jaar kennis niet gek en ik ervaar dagelijks het bewijs.

Op onderhoudsbasis ga ik nu maandelijks naar Marcoleon. Het fijne van de Chinese geneeswijze is dat ze naar het totaalplaatje kijken. Als fijn neveneffect heb ik sinds die tijd ook geen migraine meer gehad en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik wil Marcoleon heel erg bedanken voor zijn verdiensten en expertise. Ik voel me lichamelijk weer dertig in plaats van tachtig!

Hernia | Pijn | Colitis | Trauma ongeluk | Spiritualiteit en sport | Chronische klachten | Eczeem

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?