Werkwijze

Een behandeling is een totale ervaring of een mini reis waarin ik je meeneem naar nieuwe gebieden/visies in jezelf die helend werken. Jouw Ziel weet als het klopt wat er gebeurd.

Door het volgen van vele studies en de constante stroom van beweging is mijn werkwijze steeds aan verandering onderhevig geweest. Mijn kennis, kunde en ervaring kan ik op vele lichamelijke, mentale en spirtuele klachten toepassen. Het meest in de buurt komt misschien de benaming ‘Sjamanistische Acupunctuur’. Al omvat dit niet het geheel. Lees ook eens de pagina ‘klanten ervaringen’ om meer te weten te komen over de diverse toepassingen. Naast de verschillende vormen van acupunctuur maak ik ook gebruik van klank (mijn stem, klankschalen, ratels en drums) en geur (etherische olien, wierook).

Voor wie…

De afgelopen 20 jaar hebben vele mensen de weg naar mijn praktijk weten te vinden. Daardoor heb ik kunnen groeien in mijn kennis en kunde. De weg van Sjamanisme, lichaamswerk/stem en ademwerk naar Chinese Geneeskunde naar Transactionele Analyse en Familie opstellingen naar Dans Docent houdt niet op. Het is een innerlijke beweging die ik volg die me begeleid naar nieuwe wegen. De lijst van verschillende klachten is groot en daarmee mijn ervaring ook. Hier wat voorbeelden:

                                          auto immuun ziekte (Collitis of Chron)

huidklachten (kruiden)

gyneacologie (ook zwangerschap ondersteuning en IVF ondersteuning) (Kruiden en Acupunctuur)

ondersteuning bij kanker (ook bij operaties) (Kruiden)

sportklachten (sport blessures) spieren en gewrichten

emotionele en mentale klachten (Kruiden en Acupunctuur)

verslavingen (coke, wiet, sigaretten) (Kruiden en Acupunctuur)

Acupunctuur en Sjamanisme

Sjamanisme was voorheen de oude vorm van genezing in China voor de Warring States periode (476-221 BC). Ziekte werd veroorzaakt de ”slechte spirits”(gui) die behandeld werden door sjamanen die door middel van trance de harmonie weer herstelde. Hierbij werd gebruik gemaakt van o.a. drums/ratels, wierook, gebed en pijl en boog (wat mijn inziens staat voor acupunctuur). Later is de titel sjamaan vervangen voor TCM beoefenaar, Acupuncturist en Herbalist.

Werkwijze

Tijdens een eerste consult kijk ik samen met de cliënt naar de reden van zijn of haar komst. Op basis van de eerste ontmoeting wordt duidelijk of er een samenwerking kan worden aangegaan. Daarna bekijken we welke vormen van behandeling passend zijn.

Een consult duurt anderhalf uur en bestaat uit drie fasen:

Diagnose en onderzoek

Acupunctuur, massage, adem en stemwerk

Diepe rust, afronding, Chinese kruiden

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?