Parentraining door Marcoléon en Lâle

Dit is een training van 9 dagen (om de twee weken) voor stellen die zich willen verdiepen in de dynamiek tussen hen als geliefden. Deze avonden zijn er op gericht om inzicht te krijgen in de dynamieken die tussen jullie spelen. We maken gebruik van Tantra, Meditatie en het TA model.

Het is van belang om eerst van onszelf te houden voordat we ons met deze liefdevolle houding naar onze partner kunnen wenden. In het dagelijks leven overheersen immers vaak de overlevings-scripten gebaseerd op angst. Het ego is er op uit om in schuld en boete te leven, en dit op elkaar te blijven projecteren. Want het soms lang sluimerende en ongemakkelijke veroordelende gevoel naar elkaar, kan er voor zorgen dat het leven geen lol meer is.

Dan is het natuurlijk fijn dat er verschillende methodes zijn, die ons leren hoe we daar mee om kunnen gaan. Deze training is er op gericht hoe je iedere keer weer uit die kluwen blijft, en als je erin zit, er weer uit kan komen.

Wij bieden jullie gereedschap aan waar jullie zelf mee verder kunnen. Deze middelen dienen ons om helderheid te verschaffen en zo uit de “ik-kramp” en de verwarrende symbiose te stappen.
Zo kunnen jullie samen je (liefdes) leven een verdiepende impuls geven, waar jullie nog je hele leven profijt van hebben.

Persoonlijk werk

Door middel van de ervaringen van de andere deelnemers, kunnen we kijken naar onze eigen patronen, deze onderzoeken en een stap richting nieuw gedrag nemen.

Oefeningen en theorie

De aangeboden oefeningen – gestoeld op o.a. Transactionele Analyse, Tantra, Systemisch Werk en Biodanza – kunnen thuis verder beoefend worden. Zij zijn er op gericht om iedere keer weer met zachtheid en mildheid naar jezelf te kijken, en dus daarmee ook naar jouw partner. Hierdoor krijg je weer grip en inzicht op gevoelens en gedachten, en stap je uit de symbiose. Daardoor komen de vrije kindjes weer op de voorgrond en zie je elkaar weer als toen je elkaar voor het eerst zag.

Daarnaast maken we gebruik van lichaamsoefeningen, stemwerk en klankheling.

Praktisch

Kosten: per koppel 150 euro pdd

Vooraf aan deelname van deze 9 daagse cursus houden we een intake gesprek met jullie om elkaar te leren kennen en te kijken of de wensen van ons allen op elkaar aansluiten

Marcoléon en Lâle

Hebben samen 15 jaar een relatie en zoon Doga.

Lâle is LifeCoach, Biodanza docent en Actrice

Marcoléon

Voor meer info kijk op website of bel ons:

Marcoléon Baas 0641279038

Lâle Freie 0624546032 – danceyourheartout.nl

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?